TRIP ADVISOR

TRIP ADVISOR

 
 

Винарска визба Попова Кула АД Демир Капија

Адреса на винаријата: Булевар на виното бр. 1, Демир Капија 1442, Република Македонија
Тел. во винаријата: +389 (0)43 367 400 
Адреса за поштенски пратки: Даме Груев 5-7/3, 1000 Скопје
Дирекција во Скопје:
Тел.:
+389 (0)2 3216 719
Факс:
+389 (0)2 3228 781

За општи информации Ве молиме контактирајте не на:
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Доколку сте заинтересирани за дистрибуција на нашите вина Ве молиме контактирајте нe на:
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите или на мобилен: +389 (0) 75 432 630

За информации и закажување на посета на визбата и вински дегустации контактирајте го нашиот менаџер за вински туризам, г-ѓа Ленче Недева на:
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите или на
Teл: +389 (0)43 367 400 
мобилен 1: + 389 75 432 600
мобилен 2: + 389 76 432 640
мобилен 3: + 389 76 432 630