TRIP ADVISOR

Booking

 

TRIP ADVISOR

 
 

Новата берба во ВВ Попова Кула започна денес, 14ти Август 2017.

Првото грозје што пристигна во нашата винарија е грозје од сортата Шардоне.

Квалитетот на грозјето е одличен, па може да очекувате одлично  ново вино Шардоне од нас.