TRIP ADVISOR

Booking

 

TRIP ADVISOR

 
 

 Добра идеја - емисија со г-дин Јордан Трајков

На следниов линк можете да ја погледнете емисијата Добра идеја, во којашто гостува г-дин Јордан Трајков и открива како се родила идејата за создавање на ВВ Попова Кула.