TRIP ADVISOR

Booking

 

TRIP ADVISOR

 
 

Приказната на ВВ Попова Кула раскажана на Wine Adventurers

Кликнете на линкот подолу за да го прочитате натписот за ВВ Попова Кула на Wine Adventurers и погледајте го видеото со нашиот главен готвач како прекрасно пее!

http://www.wine-adventurers.com/barneys-blog/the-kingdom-of-wine