TRIP ADVISOR

Booking

 

TRIP ADVISOR

 
 

5 Нови вински дестинации

Заборавете ги Бургундија и Напа. Овие пет дестинации се новите „жешки“ места за виски туризам и ВВ Попова Кулае на врвот на листата!

Кликнете на линкот подолу и прочитајте го написот од интернет магазиноте вино и храна, оригинално објавен на PureWow.com.

http://www.purewow.com/travel/5-New-Wine-Vacations?utm_source=synd&utm_medium=foodandwine