TRIP ADVISOR

Booking

 

TRIP ADVISOR

 
 

Од 04 јануари 2019 до 28 февруари 2019 година, ресторанот и хотелот во ВВ Попова Кула ќе бидат затворени за посетители бидејќи ќе се реновираат.

Се гледаме од март 2019 година!

За арно, за убаво!