TRIP ADVISOR

Booking

 

TRIP ADVISOR

 
 

 

Бидете проактивни! Изберете го најдоброто место за своите деловни состанoци и семинари!

ВВ Попова Кула ви нуди идеални услови за одржување на семинари, тим-билдинг активности презентации, конференции ...

Хотелот „Попова Кула“ Ви нуди незаборавно искуство со своите 33  соби а ресторанот е со  капацитет од 60 гости и летната тераса има капацитет од 80 гости и прекрасен поглед на околината.
 
резервации:
мобилен1: + 389 75 432 600;
мобилен2 :+ 389 76 432 640
  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ;
За арно, за убаво!