TRIP ADVISOR

Booking

 

TRIP ADVISOR

 
 

На 10.10 (Сабота)  и на 11.11 (Недела) ќе имаме промоција на ова вино во ресторанот на Попова Кула.

Бидете и вие дел од промоцијата на ова уникатно црвено вино!

За комплетно уживање наш предлог за главно јадење во комбинација со ова вино е свинско каре на скара.

Цена по лице 400мкд.

076 432 630 или на e-mail: reservation@popovakula.com.mk