TRIP ADVISOR

Booking

 

TRIP ADVISOR

 
 

 

Посетете ја нашата е-продавница, купете некое од  нашите вина  и станете член на Classic Клуб на ВВ Попова Кула и користете ги поволностите:

  • 20% попуст на секое вино купено преку оваа електронска продавница или во нашата продавница која се наоѓа во рамки на винарската визба,
  • 5% попуст во нашиот ресторан и хотел,
  • можност да купите ексклузивни вина од мали серии кои нема да бидат ставени во продажба надвор од клубот.