TRIP ADVISOR

Booking

 

TRIP ADVISOR

 
 

Откријте го потенцијалот на вашиот тим преку очите на виното. Нема подобар начин за да се подобрат односите меѓу вашиот тим од некои одлични вина, добра храна и дегустација на вино со чија помош ќе  им се заблагодарите на највредните работници за нивната напорна работа! Ако сте страстни кон винската култура, искористете ја можноста да уживате во извонредната природа, прекрасните гроздови насади и станете енофил преку сензационалните активности кои ги организираме за градење на вински тим во срцето на винскиот регион!