TRIP ADVISOR

Booking

 

TRIP ADVISOR

 
 

 

Забавата ја продолжуваме и првиот ден од Новата 2018 година. 

Повелете прославете ја втората новогодишна вечер со добра храна, исклучително вино и незаборавна забава со единствените Чардак во прекрасниот амбиент на ВВ Попова Кула.

Влез СЛОБОДЕН.

Резервации на телефон
075 432 600.

Ве очекуваме!