TRIP ADVISOR

Booking

 

TRIP ADVISOR

 
 

Ве покануваме да ни се придружите во прославата на Св.Трифун - заштитникот на лозјата и винарските визби.  

11:00 – Закројување на лозјата со свештено лице

12:00 – Забава со музика во живо и специјално мени 

 

- Специјално мени за Св. Трифун

 

     

 

Нашиот тим ќе се потруди гостите да имаат незаборавни мигови!
 
За подетални информации Ве молиме да не контактирате на:
 
мобилен : + 389 75 432 600   
мобилен : + 389 76 432 630 
 

За арно, за убаво!

ВВ Попова Кула