TRIP ADVISOR

Booking

 

TRIP ADVISOR

 
 

Овој викенд Ви предлагаме да уживате во вината на Попова Кула зреени во дабови бочви. На 17.03 (Сабота) и на 18.03 (Недела) ќе имаме промоција на овие вина во ресторанот на Попова Кула. Вината од оваа линија се класика на совршенството со уникатен и ексклузивен идентитет, долготраен послевкус и продолжен потенцијал за зреење на виното. 

Со оваа промоција Ви овозможуваме дегустација на следните вина:

· 1 чаша Вранец Перфект Чоис 2014

· 1 чаша Каберне Совињон Перфект Чоис 2015

· 1 чаша Станушина Барик 2013

· 1 чаша Шардоне Барик 2016

+ порција брускети

Цена по лице 670мкд.

Направете резервација на:

076 432 630,  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

076 432 640,  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

075 432 600,  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите