TRIP ADVISOR

Booking

 

TRIP ADVISOR

 
 

На сите наши гости коишто ќе престојуваат во хотелот на ВВ Попова Кула ќе им овозможиме да имаат едно поразлично искуство со искачување на тврдината Просек со водич (Групата за прошетка треба да има минимум 10 лица).

Почетокот на прошетката ќе биде во 11:00 часот на 18.03 (Недела).

Прошетката ќе биде организирана без надомест.