TRIP ADVISOR

Booking

 

TRIP ADVISOR

 
 

Почитувани гости на ВВ Попова Кула,

Ве информираме дека нашиот ресторан e отворен за посетители  од 16.00 до 22.00 часот (од понеделник до петок) и од 08.00 до 23.00 часот во сабота и недела.

За било какви дополнителни информации контактирајте не на + 389 75 432 600; + 389 76 432 630. 

 
Срдечен поздрав,
ВВ Попова Кула