TRIP ADVISOR

Booking

 

TRIP ADVISOR

 
 

Во духот на Олимписките игри, време е  да се одржии вашата сопствена Винска Олимпијада, совршена забава за вашиот тим полн со енергија покрај лозовите насади! Наместо трчање, скокање и пливање на вашиот пат до победа, тимовите ќе се справуваат со многу различни серии на настани, со низа активности поврзани со винарските визби кои ќе гарантираат смеа на секој чекор. Размислете надвор од секојдневието: остварување на креативност, снаодливост и донесување одлуки под временски притисок.

1.        Трка со буриња

2.       Мелење грозје

3.       Лепење етикети

4.       Влечење плутени тапи

5.        Трка со носење чаши

6.       Слепа дегустација