TRIP ADVISOR

TRIP ADVISOR

 
 

Хотелот „Попова Кула“ Ви нуди незаборавно искуство со своите 33  соби, секоја именувана според сортите вина кои се произведуваат во Попова Кула и декорирана во склад со боите и нијансите на виното. Сите се опремени со: телефон и интернет, клима уред и сателитска телевизија. Поголемиот дел од нив имаат и балкон со восхитувачки поглед на прекрасната околина – вистински предизвик за љубителите на природата.

Веднаш до рецепцијата во хотелот се наоѓа и нашата продавница за вино и сувенири, во којашто можете да ги купите нашите вина и други различни подароци по намалена цена.

Резервации:

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
телефон: + 389 43 367 400
мобилен 1: + 389 76 432 630
мобилен 2: + 389 76 432 640

Смедеревка -Соба со 2 одделни кревети без балкон
Соби со 2 одделни кревети без балкон
Соби со 2 одделни кревети со балкон
Соби со 2 одделни кревети плус помошен кревет со балкон

Соба со дупли кревет без балкон
Соби со дупли кревет плус помошен кревет без балкон
Соби со дупли кревет плус помошен кревет со балкон
Делукс соби со дупли кревет плус помошен кревет со балкон

Делукс соби со дупли кревет плус помошен кревет со џакузи и балкон
Апартман со 1 спална и 1 дневна соба, со 1 дупли кревет и 2 помошни лежаја со балкон


Смедеревка -Соба со 2 одделни кревети без балкон
Соба: 211-Смедеревка
 
 
 
 
 
 
Цена: 2 лица НП 45 €; 1 лице НП 35 €.

на почеток

Соби со 2 одделни кревети без балкон

Соби: 302-Гаме, 303-Малбек, 304-Плавац, 305-Зинфандел, 306-Шираз, 307-Памид, 308-Кадарка

 

 

 

 
 
Цена: 2 лица НП 50 €; 1 лице НП 35 €.

на почеток

Соби со 2 одделни кревети со балкон

Соби: 209-Мускат Отонел, 208-Шардоне, 207-Жилавка, 206-Темјаника, 203-Прокупец

 

 

 

 
 
Цена: 2 лица НП 55 €; 1 лице НП 40 €.

на почеток

Соби со 2 одделни кревети плус помошен кревет со балкон

Соби: 103-Траминец, 104-Мелник, 105-Белан, 106-Пинот Ноар, 107-Алтан, 108-Калеш

 

 

 

 
 
цена: 2 лица НП 60 €; 3 лица НП 75 €; 1 лице НП 45 €.

на почеток

Соба со дупли кревет без балкон

Соба: 312-Ризлинг

 

 

 

 
 
Цена: 2 лица НП 50 €.

на  почеток

Соби со дупли кревет плус помошен кревет без балкон

Соби: 301-Мавруд, 309-Асиртико, 310-Семилион, 311-Жупљанка

 

 

 

 

Цена: 2 лица НП 55 €; 3 лица НП 70 €.

на почеток

Соби со дупли кревет плус помошен кревет со балкон

Соби: 201-Кабернет Совињон, 202-Мерлот, 101-Станушина Розе, 102-Ркацтели

 

 

 

 

Цена: 2 лица НП 60 €; 3 pлица НП 75 €.

на почеток

Делукс соби со дупли кревет плус помошен кревет со балкон

Соби: 210-Станушина, 109-Станушина Бела

 

 

 

 
 
Цена: 2 лица НП 70 €; 3 лица НП 85 €.

на почеток

Делукс соби со дупли кревет плус помошен кревет со џакузи и балкон

Соби: 204-Вранец, 205-Совињон Бланк

 

 

 

 

Цена: 2 лица НП 80 €; 3 лица НП 95 €.

на почеток

Апартман со 1 спална и 1 дневна соба, со 1 дупли кревет и 2 помошни лежаја со балкон

Соба: 110-Картошија

 

 

 

 
 
Цена: 2 лица НП 90 €; 3 лица НП 110 €; 4 лица НП 130 €.

на почеток