TRIP ADVISOR

TRIP ADVISOR

 
 

 

Во храмот на виното – Винарска Визба Попова Кула

Имаме преку 20 ралични видови вино од 11 различни сорти на грозје.

Со помош на нашиот професионален дегустатор на вино можете да направите избор за вашата винска дегустација.

Типичната дегустација вклучува 5 различни типови вино со соодветно сирење, пршути и десерт, а нудиме и гастрономска винска дегустација од 5 различни типови вино со компатибилен целосен оброк.

Нашата богата палета на врвни вина ви омозможува да имате ралична винска дегустација секогаш кога го посетувате овој храм на виното Винарската Визба Попова Кула.

Овде имате единствена можност да пробате вино произведено од автохтони македонски сорти на грозје, како што се: Станушина, Темјаника, Жилавка, Прокупец и Вранец.

Како ексклузивна понуда ви нудиме наши специјални вина коишто не можете да ги најдете во продажба на пазарот.

Резервации:

телефон: + 389 43 367 400
мобилен 1: + 389 76 432 630
мобилен 2: + 389 76 432 640