TRIP ADVISOR

TRIP ADVISOR

 
 

Ресторанот и хотелот на Попова Кула со прекрасната околина  е вистинското место за вашата свадбена веселба, прием или меден месец.


Без разлика дали планирате традиционална или авангардна веселба, мала или голема, ние ќе се потрудиме да ја добиете свадбената веселба од Вашите соништа.  

На овој начин Вие можете да се  концентрирате на она што Ви е најважно тој ден, Вашиот партнер.

Секој си има своја визија за свадба од соништата. Но сите ние сакаме едно исто. Радост.

Резервации:

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
телефон: + 389 43 367 400
мобилен 1: + 389 76 432 630
мобилен 2: + 389 76 432 640