TRIP ADVISOR

TRIP ADVISOR

 
 

За да станете член на клубот на Попова Кула потребно е да ја посетите веб страната club.popovakula.com.mk и да направите едно купување преку оваа електронска продавница. По извршеното купување автоматски ќе Ве зачлениме во Попова Кула Classic клуб што ќе Ви донесе големи попусти не само во наредните купувања преку оваа е-продавница и во нашата продавница што се наоѓа во рамки на винаријата, туку и на услугите во нашиот ресторан и хотел.

По зачленувањето во клубот на вашата физичка адреса ќе Ви доставиме персонализирана RFID картичка. За да ги користите попустите во нашиот ресторан, хотел и продавница ќе треба да ја покажете оваа картичка на нашите вработени.

Со членувањето во овој клуб во иднина ќе добиете:

-20% попуст на секое вино купено преку оваа електронска продавница или во нашата продавница која се наоѓа во рамки на винарската визба,

-5% попуст во нашиот ресторан и хотел,

-можност да купите ексклузивни вина од мали серии кои нема да бидат ставени во продажба надвор од клубот.

Како член на клубот на вашата доставена е-маил адреса редовно ќе Ве информираме за наши ексклузивни понуди и идни настани.