TRIP ADVISOR

Booking

 

TRIP ADVISOR

 
 

 

Интернет продажба

Купете ги нашите вина преку интернет во САД!

Посетете го www.passionvines.com и одберете го вашете омилено вино од ВВ Попова Кула АД.

 

 Македонски вински водич

Изберете си цена и добијте ја својата електонска верзија на Македонски вински водич (EBOOK Guide to the Wines of the Republic of Macedonia) , Парите одат во фондацијата
#Winelover Breast Cancer Awareness Foundation,  дознајте повеќе на http://www.winelover.co/chapter-1/ .

 

5 Нови вински дестинации

Заборавете ги Бургундија и Напа. Овие пет дестинации се новите „жешки“ места за виски туризам и ВВ Попова Кулае на врвот на листата!

Кликнете на линкот подолу и прочитајте го написот од интернет магазиноте вино и храна, оригинално објавен на PureWow.com.

http://www.purewow.com/travel/5-New-Wine-Vacations?utm_source=synd&utm_medium=foodandwine

Натпис во VINTROSPECTIVE блог за вино

Кликнете на линкот даден подулу да го прочитате натписот за промоцијата на македонките вина напишан на блогот за вино VINTROSPECTIVE.

http://www.vintrospective.com/wine/wines-of-macedonia-nyc-2014/

Станушина - македонско девојче, ѕвезда помеѓу вината!

Кликнете на линкот подолу за да го прочитате приказната за нашите вина од уникатните винска сорта Станушина на српската веб страница за критика на вина и храна Restoranca.

http://www.restoranca.rs/stanusina-makedonsko-devojce-zvezda-medu-vinima/