TRIP ADVISOR

Booking

 

TRIP ADVISOR

 
 

News

 

НАШЕ, А СВЕТСКО: Попова кула се грижи за македонското девојче "Станушина"

Со гордост објаувуваме дека ВВ Попова Кула е првата винарија во светот која произведе бело вино од македонската автохтона сорта на грозје Станушина. Овој голем настан е и повод за интервјуто кое веб порталот telegraf.mk го направи со г-дин Јордан Трајков. целосното интервју можете да го погледнете на следниов линк.

 

Викенд предлог 

Кликнете тука и откријте зошто интернет порталот Црнобело ја препорачува ВВ Попова Кула како идеално место за Вашите викенди.

 

 Репортажа во Дневник

Кликнете тука за да ја прочитате репотражата за ВВ Попова Кула со наслов „Македонското девојче „станушина“ грациозно како Наоми Кемпбел“ во весникот Дневик.

 Садење нови лозови насади

 Април 2011 започнавме со садење на нашите нови лозови насади.

    

   

 

Руски гастрономски новинари во ВВ Попова Кула

Кликнете на линкот да ги прочитате нивните впечатоци.