TRIP ADVISOR

Booking

 

TRIP ADVISOR

 
 

News

Затворање на овогодинешниот гроздобер со голема забава на 9 октомври 2010 во ВВ Попова Кула!

Програма
07:00 Гроздобер на станушинa.
12:00 Ручек - македонско гравче, скара, десерт и вино од ВВ Попова Кула неограничени количини
Со музика во живо ќе се погрижиме за добра атмосфера.
Земете ги вашите деца со вас. И тие ќе се забавуваат одлично!!!
Гроздоберски пакет – цена 800 денари.
Деца 300 den

Ending of this year harvest with a big party on 9th of October 2010 in Popova Kula!

Program:
07:00 Harvest of stanushina.
12:00 Lunch – Macedonian beans, BBQ, desert and Popova Kula wine in unlimited quantities.
With live music we’ll take care for good atmosphere.
Bring the kids, they will enjoy too!!!
Harvest Party Package – price 800 denars.
Children – 300 denars.

Ученици од ОУ Вера Циривири Трена од Скопје во посета на ВВ Попова Кула

Harvest of zilavka

 Today, 24th of September we finished the harvest of Zilavka.

 

Напис за Македонија во Њу Јорк Тајмс

Кликнете на линкот даден подолу за да го прочитате написот за Македонија во познатиот американски весник Њу Јорк Тајмс.

 http://travel.nytimes.com/2010/09/26/travel/26Explorer.html