TRIP ADVISOR

Booking

 

TRIP ADVISOR

 
 

News

Robert Мaklowicz познат шоумен и готвач во посета на ВВ Попова Кула


  

 Г-дин Jan Beerse познат холандски готвач во посета на ВВ Попова Кула

Од 1ви до 13ти октомври посетете ја ВВ Попова Кула и уживајте во оброците подготвени од познатиот холански готвач г-дин Jan Beerse.

ВВ Попова Кула на CNN

Познатиот репортер на CNN Nic Robertson и неговиот тим во соработка со Invest in Macedonia направија специјална репортажа за ВВ Попова Кула.
Гледајте ја сторијата на линкот подолу.

Напис во Go Eat Give

 Кликнете на линкот подолу за да го прочитате написот за македонските вина и ВВ Попова Кула објавени на веб-порталот Go Eat Give.

http://www.goeatgive.com/wines-of-macedonia/

 

Акционерско собрание

На 30ти април 2010 година, во просториите на ФОН Универзитетот во Скопје, се одржа акционерското собрание на ВВ Попова КУла АД Демир Капија.