TRIP ADVISOR

Booking

 

TRIP ADVISOR

 
 

News

Guests from Kazakhstan in Popova Kula Winery

Click on the link below to read the article about the impressions from the guests from Kazakhstan.

http://tungus.kz/kazaxstancy-v-makedonii-fotootchet-o-poezdke/

 

Приказната на ВВ Попова Кула раскажана на Wine Adventurers

Кликнете на линкот подолу за да го прочитате натписот за ВВ Попова Кула на Wine Adventurers и погледајте го видеото со нашиот главен готвач како прекрасно пее!

http://www.wine-adventurers.com/barneys-blog/the-kingdom-of-wine

Станушина - македонско девојче, ѕвезда помеѓу вината!

Кликнете на линкот подолу за да го прочитате приказната за нашите вина од уникатните винска сорта Станушина на српската веб страница за критика на вина и храна Restoranca.

http://www.restoranca.rs/stanusina-makedonsko-devojce-zvezda-medu-vinima/

 ВВ Попова Кула на EuroNews

Кликнете на линкот подолу за да ја проследите репортажата за Македонија и ВВ Попова Кула на EuroNews.

http://www.euronews.com/2014/05/07/a-heady-mix-of-food-flavours-wine-and-culture/

 

 Добра идеја - емисија со г-дин Јордан Трајков

На следниов линк можете да ја погледнете емисијата Добра идеја, во којашто гостува г-дин Јордан Трајков и открива како се родила идејата за создавање на ВВ Попова Кула.