You're receiving this newsletter because you are subscribed on our mailing list. If you want to unsubscribe from our mailing list, click here. Having trouble viewing this email? View it in your browser .

 
Издание 2010, број #4
 

ПРВОМАЈСКА ЗАБАВА

Header

1ви и 2ри мај пикник забава на тревникот пред ВВ Попова Кула. Придружете ни се  заедно да прославиме на традиционален македонски начин – со скара и убаво вино, со песни и ора!
Мени за возрасни 800 денари.
Деца 200 денари.

Резервирајте сега!

 

 

VacuVin производ на месецот –

Елегантна кибла за вино

Header

Изладете ги предложените розе вина во елегантната кибла за вино од палетата производи на VacuVin.

Киблата за вино ви овозможува брзо ладење на виното – без мраз!

Уникатноста на киблата е во тоа што содржи елемент за лaдење што може да излади шише за 5 минути и да го одржува ладно со часови.

 

 

Ново

Header

Каратанова Турс секој четврток организира чартер летови Амстердам  - Скопје (Охрид) - Амстердам.
Информации:
е-маил: info@interkaratanova.com
тел: 02 2460 139

ДЕГУСТАЦИЈА НА СТАНУШИНА

Header

Како што се затоплуваат деновите, така и нашите мисли се повеќе се наклонуваат кон освежителните розе и бели вина – вистински избор за топлите денови што ни се на прагот.  Оваа пролет започнете ја со розе вино од автохтоната македонска сорта Станушина.

Ви предлагаме да ги пробате нашите две различни розе вина: Станушина 2005 произведена по црвена технологија и Станушина розе 2009 произведена по бела технологија.

Вкусете ги и откријте ги нивните назаборавни вкус и арома.

 

Ви препорачуваме

- Салата од аспарагус

Header

Не пропуштајте ја сезоната на аспарагус. За време на месец мај посетете го нашиот ресторан и вкусете салата од аспарагус. Уживајте!

 

ПОДАРОК ПЕСНА

Header

Овој месец уживајте во прекрасната песна 
Дафино вино црвено "