TRIP ADVISOR

Booking

 

TRIP ADVISOR

 
 

Почитувани,

Сакаме да Ве известиме дека хотелот и ресторанот на Винарската Визба Попова Кула ќе бидат затворени до 5-ти февруари 2018 поради реконструкција.