TRIP ADVISOR

Booking

 

TRIP ADVISOR

 
 

На 25.03. (Сабота) и на 26.03. (Недела) ќе имаме промоција на виното Прокупец во ресторанот на Попова Кула. Ви предлагаме да уживате со ова вино во комбинација со нашиот предлог за главно јадење.

 Предлог главно јадење

Главно јадење – Свинско филе со пекарски компир и сос од домати

Чаша Прокупец